Ontmoeten en delen

Je leven valt stil

Wanneer je een dierbare verliest door zelfdoding staat je wereld op zijn kop, lijkt het leven stil te vallen.

Raaklijn: in ongedwongen sfeer elkaar ontmoeten

Raaklijn biedt een plek om elkaar als achterblijvers in een persoonlijke en ongedwongen sfeer te ontmoeten en te delen wat je raakt. 

In het contact met andere nabestaanden kun je steun en (h)erkenning vinden. Ook familie en vrienden, van jou als directe naaste, zijn welkom.

Voel je welkom!

Bijeenkomsten in 2021: 30 oktober en 18 december

Het afgelopen jaar hebben we telkens onze bijeenkomsten in Houten af moeten zeggen ivm de coronamaatregelen. We gaan er op dit moment vanuit dat het gewone leven langzamerhand weer opgepakt kan gaan worden. 

Voor dit najaar hebben we daarom weer 2 bijeenkomsten gepland: zaterdag 30 oktober en 18 december. Beide in het Cultuurhuis in Houten, een mooie lichte plek om elkaar te ontmoeten. 

Algemene praktische informatie

Wanneer

We houden doorgaans zo’n 4 bijeenkomsten per jaar, op de zaterdag van 10 tot 12.30 uur. In Cultuurhuis Schoneveld te Houten of ergens buiten voor een wandeling. De eerstvolgende is op zaterdag 30 oktober.

Werkwijze

Het eerste uur bieden wij een programma aan en daarna is er volop gelegenheid om met elkaar gedachten, gevoelens en ervaringen uit te wisselen. De maximale groepsgrootte wisselt per keer, afhankelijk van eventuele corona-maatregelen. 

Kosten

De kosten voor de bijeenkomsten in Houten zijn 25 euro per persoon per keer. Wanneer dit buiten je budget valt, bepaal je zelf wat je kunt missen. Na betaling is je aanmelding definitief. 

Annuleren

Kosteloos annuleren kan tot 3 weken van tevoren. Daarna brengen wij het gehele bedrag in rekening i.v.m. gemaakte kosten. Mochten wij echter vanwege coronamaatregelen, geformuleerd vanuit de overheid, moeten annuleren, dan krijg je het hele bedrag terug.

Adres en bereikbaarheid

Het Cultuurhuis Schoneveld ( Zonnehout 36, 3991 MX Houten) ligt op 5 minuten lopen van het station Houten Castellum. (Via het Houtense pad en het Schoneveldse pad).

Voor wie per auto komt: neem bij de Rondweg de afslag Castellum. Er is volop ruimte om bij het Cultuurhuis (gratis) te parkeren. 

Cultuurhuis Schoneveld