Ontmoeten en delen

Je leven valt stil

Wanneer je een dierbare verliest door zelfdoding staat je wereld op zijn kop, lijkt het leven stil te vallen.

Raaklijn: in ongedwongen sfeer elkaar ontmoeten

Raaklijn biedt een plek om elkaar als achterblijvers in een persoonlijke en ongedwongen sfeer te ontmoeten en te delen wat je raakt. 

In het contact met andere nabestaanden kun je steun en (h)erkenning vinden. Ook familie en vrienden, van jou als directe naaste, zijn welkom.

Voel je welkom!

Bijeenkomst 20 maart 2021 gecanceld

Helaas, helaas. We wisten dat het onzeker was, maar toch hadden we wat hoop.

Echter als gevolg van de blijvende zorgelijke situatie rond het corona virus, hebben wij ons genoodzaakt gezien om ook de Raaklijn bijeenkomst van 20 maart a.s. te annuleren.

Naast de (noodzakelijke) beperkende maatregelen welke door de overheid worden genomen, laten mensen ons ook weten huiverig te zijn om nu aan een bijeenkomst deel te nemen. Heel begrijpelijk. Zodoende hebben wij besloten, hoe spijtig ook, dat het verstandiger is én veiliger voor ons allemaal om nu niet bij elkaar te komen.

Wij hopen van ganser harte dat de zomerwandeling op 5 juni as. wel door kan gaan. Tegen die tijd is het vaccinatie programma inmiddels ook langer op weg, wat naar verwachting meer bescherming en zo ook vrijheid kan bieden.

Algemene praktische informatie

Wanneer

We houden doorgaans zo’n 4 bijeenkomsten per jaar, op de zaterdag van 10 tot 12.30 uur. In Cultuurhuis Schoneveld te Houten of ergens buiten voor een wandeling. 

Zaterdag 5 juni 2021 van 10 tot 12.30 uur organiseren we een wandeling. Startpunt is Fort aan de Klop, Utrecht. Nadere informatie volgt nog. Want ook dit hangt samen met de dan heersende corona maatregelen. 

Werkwijze

Het eerste uur bieden wij een programma aan en daarna is er volop gelegenheid om met elkaar gedachten, gevoelens en ervaringen uit te wisselen. De maximale groepsgrootte wisselt per keer, afhankelijk van het programma en eventuele corona-maatregelen. 

Kosten

De kosten voor de bijeenkomsten in Houten zijn 25 euro per persoon per keer. Wanneer dit buiten je budget valt, bepaal je zelf wat je kunt missen. Na betaling is je aanmelding definitief. 

Annuleren

Kosteloos annuleren kan tot 3 weken van tevoren. Daarna brengen wij het gehele bedrag in rekening i.v.m. gemaakte kosten. Mochten wij echter vanwege coronamaatregelen, geformuleerd vanuit de overheid, moeten annuleren, dan krijg je het hele bedrag terug.

Adres en bereikbaarheid

Het Cultuurhuis Schoneveld ( Zonnehout 36, 3991 MX Houten) ligt op 5 minuten lopen van het station Houten Castellum. (Via het Houtense pad en het Schoneveldse pad).

Voor wie per auto komt: neem bij de Rondweg de afslag Castellum. Er is volop ruimte om bij het Cultuurhuis (gratis) te parkeren. 

Cultuurhuis Schoneveld