Ontmoeten en delen

Je leven valt stil

Wanneer je een dierbare verliest door zelfdoding staat je wereld op zijn kop, lijkt het leven stil te vallen.

Raaklijn: in ongedwongen sfeer elkaar ontmoeten

Raaklijn biedt een plek om elkaar als achterblijvers in een persoonlijke en ongedwongen sfeer te ontmoeten en te delen wat je raakt. 

In het contact met andere nabestaanden kun je steun en (h)erkenning vinden. Ook familie en vrienden, van jou als directe naaste, zijn welkom.

Voel je welkom!

Bijeenkomst 20 maart 2021

In december j.l. kon tot onze grote spijt de bijeenkomst (wederom) niet doorgaan vanwege verscherpte coronamaatregelen. 

Op zaterdag 20 maart 2021 staat de volgende gepland en we hopen van harte dat we dan toch echt weer bij elkaar kunnen komen. 

Algemene praktische informatie

Wanneer

We houden doorgaans zo’n 4 bijeenkomsten per jaar, op de zaterdag van 10 tot 12.30 uur. In Cultuurhuis Schoneveld te Houten of ergens buiten voor een wandeling. 

De eerstkomende datum in Het Cultuurhuis zijn (wanneer de corona-situatie dit toelaat):  20 maart 2021.

Zaterdag 5 juni 2021 organiseren we een wandeling. De locatie wordt later bekend gemaakt. 

Werkwijze

Het eerste uur bieden wij een programma aan en daarna is er volop gelegenheid om met elkaar gedachten, gevoelens en ervaringen uit te wisselen.

De maximale groepsgrootte wisselt per keer, afhankelijk van het programma en eventuele corona-maatregelen. 

Kosten

De kosten voor de bijeenkomsten in Houten zijn 25 euro per persoon per keer. Wanneer dit buiten je budget valt, bepaal je zelf wat je kunt missen. Na betaling is je aanmelding definitief. 

Annuleren

Kosteloos annuleren kan tot 3 weken van tevoren. Daarna brengen wij het gehele bedrag in rekening i.v.m. gemaakte kosten. 

Mochten wij echter vanwege coronamaatregelen, geformuleerd vanuit de overheid, moeten annuleren, dan krijg je het hele bedrag terug.

Adres en bereikbaarheid

Het Cultuurhuis Schoneveld ( Zonnehout 36, 3991 MX Houten) ligt op 5 minuten lopen van het station Houten Castellum. (Via het Houtense pad en het Schoneveldse pad).

Voor wie per auto komt: neem bij de Rondweg de afslag Castellum. Er is volop ruimte om bij het Cultuurhuis (gratis) te parkeren. 

Cultuurhuis Schoneveld